111Nagy téttel bíró mérkőzésre készülünk az NBI/B hétvégi fordulójában, szombaton a Pénzügyőr csapata látogat Hódmezővásárhelyre.
Mi és budapesti riválisunk is a középmezőnybe igyekszik, amelyik csapat begyűjti a két pontot, elszakadhat a kieső zónától.
Jelenleg pontazonossággal állunk a Pénzügyőr csapatával, jobb gólkülönbségünknek köszönhetően azonban megelőzzük Őket, így a tabella 9. helyéről várjuk a szombati összecsapást.
Aktuális tabella ITT!
A dinamikus, gyors kézilabdát játszó fiatal budapesti csapat ellen nehéz összecsapás vár ránk. Természetesen szeretnénk folytatni jó szereplésünket hazai pályán (4 mérkőzésből 3 győzelem és 1 vereség a mérlegünk a Balogh Imsiben) és itthon tartani a két pontot.
Hódmezővásárhelyi LKC – Pénzügyőr SE
NBI/B Keleti csoport
Női felnőtt bajnokság – 8. forduló
2017.11.04. 16.00 – Balogh Imsi Sportaréna
Játékvezetők: Dulai Ádám, Pisák Bence Károly
Versenybírók: Csorba László, Gyuris László
Bartók Csaba vezetőedző: “Nagyon fontos mérkőzés előtt állunk! A jelenlegi erőviszonyokat tekintve, a tervezett 8.-9. hely megszerzéséhez a Pénzügyőr csapatával lehetünk nagy csatában. Ahhoz, hogy ez a csata nyílt maradjon, a szombati hazai meccsünkön a megszerezhető mindkét pontot itthon kell tartanunk!”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.