Szomszédvárak összecsapására készülünk szombaton az NBI/B-ben, hiszen Orosházán lépünk pályára a hétvégi fordulóban. Négy forduló után mindkét csapat 50%-os teljesítménnyel áll a a bajnoki tabella középmezőnyében. Ez számunkra elfogadható, a hazai csapat azonban minden bizonnyal jobb rajtra számított. A tét inkább a hazaiakat nyomja, ezt kihasználva akár meglepetést is okozhatunk a dobogós helyezésért hajtó Orosháza ellen.
Az elmúlt fordulóban mindkét gárda győztesen hagyta el a pályát, mi a Balogh Imsiben szereztük meg a két pontot a Gyömrő ellen (35-25), az Orosháza pedig Nyíradonyban aratott két-gólos sikert. Javuló formánk alapján optimistán készülünk a szombati mérkőzésre, de tudjuk, hogy az Orosháza a jelenlegi helyezésénél lényegesen komolyabb játékerőt képvisel, így Ők számítanak a mérkőzés esélyesének.
NBI/B Keleti csoport – 5. forduló
2017.10.14., 18.00 – Orosháza Eötvös Sportcsarnok
Oxxo Energy Orosházi NKC – Hódmezővásárhelyi LKC
Játékvezetők: Kavalecz Ivett , Kavalecz Klaudia
Versenybírók: Soós József, Medovarszki Pál
ÁdászÁdász Diána, csapatunk kapusa: “Egész héten koncentráltan készültünk a szombati mérkőzésre, szeretnénk hazavinni a 2 pontot. Úgy érzem, hogy kellően felkészültünk a siker érdekében, illetve azért, hogy emelt fővel távozhassunk az orosházi pályáról.”
Bartók Csaba vezetőedző: “A bajnokság előtt az Orosházát a dobogóra várta mindenki. Négy fordulót követően azonos ponttal állunk a táblázaton, ami kellemetlen nekik, viszont nekünk hízelgő. Az esélyesség súlya nem nyom bennünket, éppen ezért egy felszabadult, jó játékot szeretnék látni a lányaimtól amiben minden benne lehet…”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.