Magabiztos, helyenként kifejezetten jó játékkel sikerült két vállra fektetni a Gyömrő VSK csapatát az NBI/B hétvégi fordulójában a Balogh Imsi Sportarénában.Gyömrő
Nehéz meccsre számítottunk az “életéért” küzdő vendégcsapat ellen, ehhez képest az első 10 perc puhatolózása után nem maradt kérdés a folytatásra. A 9. percben (5-5) sikerült ritmust váltanunk, amivel felőröltük a gyömrőieket. Türelmes, okos játékkal rendre megtaláltuk a rést a vendég-védelemben, hátul pedig jól zártunk. Ennek eredményeként már a szünetre eldőlt a mérkőzés sorsa (21-11).
A második félidőben sem vettünk vissza a tempóból, a 42. percben már 15 góllal mentünk (30-15).
A végjátékban a tetemes előny birtokában kissé könnyelművé vált a játékunk, sajnos több hiba is becsúszott. A dicséretesen küzdő gyömrőiek így valamelyest kozmetikázni tudták az eredményt, de így is megmaradt a 10 gólos különbség.
Győzelmünkkel 4 forduló után a középmezőnyben foglalunk helyet, a 8. helyről várjuk a következő, Orosháza elleni idegenbeli mérkőzést (október 14. szombat 18.00).
NBI/B Keleti csoport
Női felnőtt kézilabda bajnokság – 4. forduló
2017. október 7, 16.00 Balogh Imsi Sportaréna – 150 néző
Hódmezővásárhelyi LKC – Gyömrő VSK 35-25 (21-11)
Játékvezetők: Dáné Rita, Komáromi Tünde Éva
Versenybírók: Miklós Melinda, Zsadányi Zsuzsa
HLKC: Dömény-Veress – Török 5, Nagy 5, Szepesi 5, Herceg 4, Lovistyék 8, Kandó 3, Cs: Ádász (k), Áncsán (k), Németh 2, Horváth 2, Klemm, Becsei 1, Bálint, Földesi

VeressBartók Csaba vezetőedző: „Kicsit keserédes a szám íze. Az első félidőt követően, a második félidő 45 percéig azt gondolom annak megfelelően játszottunk, ahogy szerettünk volna. Az eredménytől függetlenül a megbeszéltek szerint tettük a dolgunkat, daráltunk és küzdöttünk az utolsó pillanatig. Nyilván az az én felelősségem, és mikor ha nem most próbál az ember lehetőséget adni a kevesebbet játszóknak. Ez megzavarta a csapatunkat abban, hogy nagyobb arányú győzelmet arassunk. A végére kiengedtünk, és kicsit magunkra hoztuk az ellenfelet. A látottak alapján jobban örvendtem volna egy nagyobb arányú győzelemnek.”
Veress Zsuzsanna, csapatunk kapusa:
„Egy frissen feljutó csapat ellen játszottunk, de ugyanúgy készültünk, mint bárki más ellen. Nem vettük félvállról, nem gondoltuk, hogy egy gyengébb ellenféllel állunk szemben. Megpróbáltunk mindent kiadni magunkból és a végén mindenki játéklehetőséget kaphatott.”

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.