Az NBI/B-s mezőny újonca, a Gyömrő VSK csapat látogat szombaton
a Balogh Imsibe a bajnokság hétvégi HLKC-Gyömrő plakátfordulójában. Az első három fordulóban pont nélkül maradó gyömrőiek minden bizonnyal maximális erőbedobással készülnek a szombati meccsre, számukra is létfontosságú a pontszerzés, ha nem akarnak szinte behozhatatlan hátrányba kerülni már az őszi szezonban. Hatalmas hiba lenne tehát lebecsülni aktuális ellenfelünket, maximális koncentrációra és fegyelemre lesz szükségünk az áhított siker eléréséhez.
Mi az első két fordulóban elszenvedett papírforma vereségek után a Nyíradony ellen javuló játékkal megszereztük első győzelmünket, ezzel jelenleg a 10. helyet foglaljuk el a tabellán. Létfontosságú, hogy a szombati meccset is “behúzzák” a lányok, ezzel tovább tudnánk szilárdítani a helyünket a kieséstől menekülő csapatok előtt. Nem lesz egyszerű feladat, de fegyelmezett, és a Nyíradony ellen mutatott ambiciózus játékkal elérhető a győzelem.
Bízunk benne, hogy a Nyíradony elleni győzelem egészséges önbizalmat ad játékosainknak, és szép számú hazai közönség előtt jó játékkal sikerül itthon tartani a két pontot.
Bartók Csaba vezetőedző: “Nagyon fontos mérkőzés vár ránk szombaton, és a fontosság mellett az esélyesség terhe is nyom bennünket. Tisztelve és nem lebecsülve az ellenfelet, nekünk kettő pontot kell szereznünk ellenük ahhoz, hogy a minimális célkitűzésünket teljesítsük, azaz megtartsuk az NBI/B-s tagságunkat. Nehéz meccsre számítok, mindenkinek maximálisan oda kell tennie magát, hogy a végén mi örülhessünk!”
1Szepesi Ivett, csapatunk játékosa: “Kemény, küzdelmes mérkőzésre számítok, de természetesen mindent meg fogunk tenni annak érdekében,  hogy itthon tartsuk a két pontot. Készülünk az ellenfélből, videózunk, és edzéseken is próbáljuk gyakorolni a látottakat. “
NBI/B Keleti-csoport – 4. forduló
Női felnőtt bajnoki mérkőzés
2017. október 7., 16.00 – Balogh Imsi Sportaréna
Hódmezővásárhelyi LKC – Gyömrő VSK
Játékvezetők: Dáné Rita, Komáromi Éva Tünde
Versenybírók: Miklós Melinda, zsadányi Zsuzsanna

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.