HLKC-Kecskeméti NKSE plakátA bajnoki tabellát vezető HufBau-Akker Kecskeméti NKSE csapatát fogadjuk szombaton az NBI/B 17. fordulójában. A kecskemétiek eddigi teljesítménye imponáló, hiszen 15 győztes mérkőzés mellett mindössze egyszer kapituláltak eddig. Ennek köszönhetően első-számú esélyesei az NBI-be való feljutásnak a Keleti csoportból. A múlt heti fordulóban hazai pályán magabiztosan fektették két vállra az Orosházát (32-24).
Csapatunk a visszafogott őszi szereplést követően három tavaszi mérkőzésén 3 pontot szerzett, legutóbb Nyíradonyban sikerült győztesen elhagyni a pályát (Nyíradony VVTK-HLKC 20-21). Ennek ellenére továbbra is a kiesési zónában tartózkodunk, így minden pontra égető szükségünk van. A mérkőzés egyértelmű esélyese a Kecskemét, de igyekszünk megnehezíteni a vendégcsapat dolgát. A pontszerzés nagy bravúr lenne lányainktól, ehhez csapatként és egyénileg is extra-teljesítményt kellene nyújtani a szombati meccsen.
NBI/B Keleti csoport
Hódmezővásárhelyi LKC – HufBau-Akker Kecskeméti NKSE
Női felnőtt kézilabda bajnokság – 17. forduló
2017. március 4., 17.00 – Balogh Imsi Sportaréna
Játékvezetők: Garai Balázs Róbert, Takács Dániel
Versenybírók: Daru Péter, Medvegy Péter
Bartók Csaba vezetőedző: “Nem mi vagyunk a meccs esélyesei, ismerjük az erőviszonyokat. Szeretnénk tisztességgel helytállni, fontos, hogy a csapat morálja és motivációja megmaradjon.”
A felnőtt mérkőzés előtt, 15.00 órától a junior csapatok lépnek pályára.