junioIgazi rangadóra került sor szombaton az NBI/B junior bajnokság utolsó őszi fordulójában, csapatunk a negyedik helyezett PC Trade-Szeged KKSE vendégeként lépett pályára. A szegedi Városi Sportcsarnokban megrendezett mérkőzés az előzetes várakozásoknak megfelelően nagyszerű, szoros összecsapást hozott. Mindkét csapat nagy tempóban kézilabdázott, ez pedig sok szép megoldással járt. A hazaiak sokáig 2-3 gólos előnyben voltak, a hajrá viszont a miénk volt. Lányaink ismét bebizonyították, hogy óriási tartása van a csapatnak, így végül sikerült megszerezni a két pontot a kifejezetten erős Szeged KKSE ellen. Csapatunk újabb győzelmével a bajnokság félidejében a második helyen áll a tabellán, a másodosztályba idén feljutó fiataljaink eddig bravúrosan teljesítenek.
NBI/B Keleti csoport
Női junior bajnokság 13. forduló
2016.12.17., Szeged Városi Sportcsarnok – 110 néző
PC Trade-Szeged KKSE – Hódmezővásárhelyi LKC 29-30 (17-14)
Játékvezetők
: Héjja Ádám, Kónya Balázs
HLKC: Áncsán – Szűcs 3, Klemm 4, Földesi 3, Blaskovics 5, Bálint 1, Becsei 2, Cs: Balogh (k), Szabó 2, Szöllősi, Balog, Molnár K., Kis 6, Sajtos 4
Kis Márk vezetőedző: “Az utolsó fordulóban igazi rangadót játszottunk. A mérkőzés tétje rányomta a bélyegét a csapat játékára, de a mérkőzés irama és tempója kárpótolta a kilátogató nézőket! Szinte az egész mérkőzésen 3-4 gólos hátrányban kézilabdáztunk, de a mérkőzés végjátékára sikerült kiegyenlítenünk, sőt a vezetést is átvettük! Egy végletekig kiélezett csatában végül sikerült 1 góllal jobbnak bizonyulnunk az ellenfelünknél! Hatalmas tartás és győzni akarás van a csapatban!  Gratulálok ehhez a szép sikerhez, és az egész őszi teljesítményhez a lányoknak!”
NBI/B junior bajnokság tabellája és eredmények ITT!
A 2016/2017. évi bajnokság február 12.-én folytatódik, az első tavaszi mérkőzésen a Pilisvörösvár vendégeként lépünk pályára!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.