felnott-2Nem sikerült jól az utolsó hazai meccsünk az NBI/B felnőtt bajnokságban. A mezőny egyik élcsapata, a Göd látogatott a Balogh Imsibe szombaton. A két csapat helyezésétől függetlenül pontszerzésben reménykedtünk az összecsapás előtt.
Az első néhány perc ismerkedése után iszonyatos gödörbe kerültünk, egyáltalán nem találtuk az ellenszert a gödiek támadójátéka ellen. Kis túlzással a vendégcsapat azt csinált, amit akart az asszisztálásunk mellett. Ezt tetézte egy kicsit “könnyű síppal” befújt kettős emberhátrány, ennek köszönhetően a vendégek 6-8 perc alatt akkora előnybe kerültek, hogy szinte el is intézték a meccset (15. perc, 4-12). Szerencsére csak szinte…Folyamatos cserék és időkérés után végre elkezdtük a felzárkózást, hatalmas energiákat mozgósítva a félidő végére visszajöttünk két gólra. (16-18).
A második félidőben tovább faragtuk a hátrányunkat, majd át is vettük a vezetést (43. perc, 25-24). Sajnos azt is meg kell említeni, hogy rengeteg kétes és következetlen játékvezetői ítélet borzolta a kedélyeket, ezek döntően csapatunkat sújtották. A látványos feltámadás ellenére is sok hiba csúszott a játékunkba, de feljavuló kapusteljesítményünknek is köszönhetően szoros eredménnyel érkeztünk a hajrára. Emberelőnyben támadhattunk a végén a győzelemért, de kétszer is ziccert is hibáztunk, az egyiket minimum büntető-gyanús körülmények között, majd jött a “feketeleves” egy időn-túli szabaddobás képében…
NBI/B Keleti csoport
Női felnőtt kézilabda bajnokság – 12. forduló
2016. december 10., 17.00, Balogh Imsi spcs.- 120 néző
Hódmezővásárhelyi LKC – Gödi SE 31-32 (16-18)
Játékvezetők: Kékesi Krisztina, Paczári Ágnes
Versenybírók: Daru Péter, Medvegy Péter
HLKC: Kothencz – Szűcs, Nagy 8, Sebők 9, Tószegi 4, Török 4, Fazekas 3, Cs: Áncsán (k), Földesi, Becsei, Klemm, Blaskovics 2, Ilyés 1, Szabó
A Göd gólszerzői: Szenes 12, Petró 7, Bató 5, Gyetván 3, Paróczy 2 Hansághy 2, Kovács 1
Gaál Adrienn vezetőedző: “Az első félidő elején kettős emberhátrányba kerültünk, érthetetlenül teljesen leblokkoltunk, emiatt tetemes előnyt szerzett a Göd. A szünetre sikerült jelentősen kozmetikázni az eredményt, iszonyatosat hajtott a csapat. A második félidőben tovább harcoltunk a felzárkózásért, a vezetést is sikerült átvennünk. Döntetlennél az utolsó percben ziccert hibáztunk, viszont ellenfelünk lerohanását sikerült megállítani. Sajnos korai volt az örömünk… “
NBI/B Keleti csoport tabellája és eredmények ITT!
Az őszi szezon utolsó fordulójában az NBI-es feljutás várományosa, a Szeged KKSE vendégeként játszunk december 17.-én Szegeden.
Junior mérkőzés
Hódmezővásárhelyi LKC – Gödi SE 43-20 (26-11)
Részletes beszámoló és jegyzőkönyv hamarosan!
 
  1. Észre vehetné már a club elnöksége,hogy Adrienn nem erre a szintre való! NB2 be még el volt,mivel ott sok taktikai hozzáértés nem kellet egy kész csapathoz! Itt már azért látszódik a rutintalansága! 3. Olyan meccs volt ami rajta ment el!””” Rosszul kezeli a játékos állományt!!!””

    • Kedves “pán péter” szerencsés ember akit ilyen néven anyaköyveznek. Gondolom ebből fakad hogy álom világba él…. Minden edző olyan játékos kerettel dolgozik amit az EGYESÜLET és a mögötte álló emberek biztositanak számára. Forgatná ő a csapatát ha lenne több használható játékos mint 2 db a padon, aki alkalmas egy nb1/b felnőtt mérkőzésen játszani, és evvel segítve azt a kevés felnőtt játékost akik pár percet pihennének. Szerettem volna saját névvel írni ezt a véleményt de ugy látom ez nem szokás már. HAJRÁ VÁSÁRHELY !! HAJRÁ LÁNYOK!!!
      Boldog Karácsonyt
      Jancsi&Juliska

  2. Észre vehetné már a club elnöksége,hogy Adrienn nem erre a szintre való! NB2 be még el volt,mivel ott sok taktikai hozzáértés nem kellet egy kész csapathoz! Itt már azért látszódik a rutintalansága! 3. Olyan meccs volt ami rajta ment el!””” Rosszul kezeli a játékos állományt!!!””””

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.