fAz imponáló sorozattal rendelkező Orosházi NKC csapatát fogadjuk az NBI/B hétvégi fordulójában. Szombati ellenfelünk a visszafogott szezonkezdet után október, november hónapban mindössze 1 pontot hullajtott (hat győzelem, egy döntetlen), ennek köszönhetően a békés megyei  csapat csatlakozott ahhoz a szoros maghoz, akik várhatóan harcban lesznek a dobogós helyezésekért. Az elmúlt héten az élmezőnyhöz tartozó Göd csapatát győzték le tekintélyt parancsolóan hazai pályán.
Minden bizonnyal az elmúlt hetek legnehezebb meccsére készülünk, sajnos ebben több probléma is nehezíti a dolgunkat. A mögöttünk hagyott két hétben alapos betegséghullám söpört végig a játékoskereten, emellett sérültjeink is vannak. Több játékosunk szereplése is kérdéses a szombati meccsen. Nagyot sérülés, Törököt és Fazekast betegség hátráltatta az edzésmunkában, így várhatóan nagyobb szerep hárulhat az eddig kevesebb lehetőséget kapó juniorokra. Az előző fordulóban a Pénzügyőr ellen nem mi számítottunk esélyesnek, ennek ellenére sokáig kiválóan játszottunk, sajnos a végjátékban elbuktuk a pontokat. Sokasodó gondjaink ellenére szombaton is szeretnénk megismételni a Kőér utcában mutatott fegyelmezett és taktikus játékot, bízunk benne, hogy ez elég lesz a pontszerzéshez.
Gaál Adrienn vezetőedző: “Szoros, jó mérkőzéseket szoktunk játszani az Orosházával. Remélem a szombati is egy jó derbi lesz. Az átlövésekre és a visszarendeződésre nagyon oda kell figyelnünk. Célunk hogy minél jobban megnehezítsük számukra a meccset, szoros meccset és élvezhető játékot szeretnénk produkálni.”
sebSebők Stefánia, csapatunk játékosa: “Kiélezett mérkőzésre számítok, a múlt hétvégén “elvesztett” két pontot megpróbáljuk visszaszerezni. A védekezésünk egyre jobb lesz, a támadásokban pontos és megfontolt játékkal kell kihoznunk magunkból a legjobbat. A csapatunk egyre jobb formát mutat, biztosan mindenki meg fog tenni minden tőle telhetőt, hogy a két pontot itthon tartsuk!”
NBI/B Keleti csoport
Női felnőtt kézilabda mérkőzés – 11. forduló
2016.12.03., 17.00 – Balogh Imsi Sportaréna
Hódmezővásárhelyi LKC – Oxxo Energy Orosházi NKC
Játékvezetők: Medve Róbert, Tarnavölgyi Gergely
Versenybírók: Szécsi Mihály, Szőke István
A felnőtt mérkőzés előtt, 15.00 órától a junior csapatok mérkőznek meg egymással.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.