Szombaton Budapestre látogatunk az NBI/B 10. fordulójában, a Pénzügyőr csapatának vendégeként a Kőér utcában lépünk pályára. Aktuális ellenfelünk 6 győzelemmel és 3 vereséggel a bajnoki tabella 5. helyén áll, így minden bizonnyal nehéz mérkőzés előtt állunk. A hazai csapat számít a mérkőzés esélyesének, még annak ellenére is, hogy a kifejezetten erős szezonkezdetet követően legutóbbi két mérkőzésükön pont nélkül maradtak (Pénzügyőr – Göd 21-26, Orosházi NKC – Pénzügyőr 29-27).
Csapatunk hangulatának nagyon jót tett a sorozatban megszerzett három győzelem. A szombati meccsre sem feltartott kézzel készülünk, titkon reméljük, hogy akár meglepetést is okozhatunk. Sajnos az amúgy sem túl bő játékoskeretünket az elmúlt hetekben betegségek és sérülések tizedelték, többen is könnyített edzésmunkát végeztek a héten.
NBI/B Keleti csoport
Női felnőtt kézilabda bajnokság – 10. forduló
2016.11.26., 11.00 – Pénzügyőr Sportcsarnok, Budapest, Kőér utca 1/A.
Pénzügyőr SE – Hódmezővásárhelyi LKC
Játékvezetők: Hantos Dorina, Rózsahegyi Brigitta
Versenybírók: Alapi Ariel, Kolarovszki Zoltán
csGaál Adrienn vezetőedző: “Számunkra szokatlan időpontban fogjuk játszani szombaton a mérkőzést a Pénzügyőr ellen, nem szabad, hogy ez kizökkentse a lányokat a ritmusukból. Papírforma szerint talán nem mi vagyunk az esélyesei a mérkőzésnek, de evés közben jön meg az étvágy, mindent meg fogunk tenni hogy pontot vagy pontokat tudjunk szerezni.”
A felnőtt mérkőzés után, 13.00 órától a junior csapatok mérkőzésére kerül sor. Fiataljaink a dobogó második fokáról várják a találkozót, a középmezőnyhöz tartozó (7.) hazai csapat ellen koncentrált, fegyelmezett játékra lesz szükség a pontszerzéshez.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.