hlkc-hajdunanas-juniorAz NBII-es junior bajnoki cím után az osztályváltás után is nagyszerűen teljesít junior csapatunk,  hiszen feljutó csapatként  5 forduló után a a dobogó harmadik helyén állnak lányaink.
Szombaton a Hajdúnánás csapatát fogadtuk az NBI/B keleti csoportban, és meggyőző teljesítménnyel tartottuk itthon a pontokat. Az újabb sikerhez egységes csapatjáték vezetett, de akadt néhány kimagasló egyéni teljesítmény is. Örömteli, hogy a csapat gerincéhez egyre jobban felzárkózik néhány, még serdülő-korú játékosunk.
NBI/B Kelet-csoport női junior bajnokság – 5. forduló
2016.10.15., Balogh Imsi Sportaréna – 110 néző
Hódmezővásárhelyi LKC – Hajdúnánás SK 42-23 (20-9)
Játékvezetők: Kiss József, Polgár András
HLKC: Áncsán – Sajtos 5, Klemm 6, Földesi 8, Szabó 6, Blaskovics 4, Becsei 5, Cs: Balogh (k), Molnár S. 2, Bálint 2, Szöllősi Zs., Besenyi 2, Balog 2
Kis Márk vezetőedző: “Örülök a nagyarányú győzelemnek, a csapat ismét megmutatta, hogy sokra hivatott társaság! A két csapat közötti különbséget nem tükrözte hűen a tabellán elfoglalt helyezés.”
NBI/B junior tabella és eredmények ITT!
A következő fordulóban (október 29.) a lányokra igazi erőfelmérő vár, hiszen a dobogó második helyen álló FTC II. csapatához látogatunk a Népligetbe.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.