A Magyar Kupa első fordulójában az Orosházi NKC csapata látogat szerda este Hódmezővásárhelyre. Az NBI/B bajnokságot mindkét csapat visszafogottan, két vereséggel kezdte, így a hazai és vendég oldalon is van bőven javítani való.
14389917_1105000502924468_798802792_n
A hétvégi fordulóban az orosháziak meglepetésre Nyíradonyban szenvedtek vereséget, mi pedig Egerben maradtunk alul. Vereségünk kalkulálható volt, játékban azonban voltak kifejezetten jó periódusaink, erre talán már a szerdai kupameccsen is építhetünk. A két csapat a felkészülési időszakban kétszer is találkozott egymással, augusztusba az alakuló, formálódó csapatunk mindkét alkalommal vereséget szenvedett az orosháziaktól. A Magyar Kupa szerdai mérkőzésén is a vendégcsapat számít esélyesnek, de egyértelműen látszik, hogy mi is felvesszük lassan a másodosztály tempóját, így reményeink szerint kiélezett meccset láthatnak a kilátogató szurkolók szerda este.
sebok-stefaniaSebők Stefánia: “16 éves voltam amikor életem első Magyar Kupa meccsét játszottam. Most is ugyanolyan megtiszteltetésnek érzem hogy feljutó csapatként részesei lehetünk egy ilyen színvonalas kupasorozatnak. Reálisan nézve én egy szoros, és jó hangulatú mérkőzésre számítok, az csak hab lenne a tortán ha nyertesen jönnénk le a pályáról. A mi csapatunknak idén elsősorban a bajnokságban kell helytállnia, erre ez a mérkőzés egy plusz tapasztalatszerzés lehet. Javítanunk kell még sok mindenben, de bízom benne, hogy már ezen  a mérkőzésen is látszani fog a csapaton a fejlődés.”
Magyar Kupa – 1. forduló
2016. szeptember 21., 18.30 – Balogh Imsi Sportaréna
Hódmezővásárhelyi LKC – Oxxo Energy Orosházi NKC
Játékvezetők: Kovács Marcell, Wenzel Tamás
Versenybírók: Bartók Csaba, Vörös Bálint

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.