14A csoport egyik favoritjához, a feljutásra is esélyes Eszterházy KFSC csapatához látogatunk vasárnap az NBI/B második fordulójában. Vendéglátónk a 2015/2016. évben végig versenyben volt az NBI-es feljutást érő bajnoki címért, azonban az utolsó fordulókban váratlanul botlottak, így a dobogó harmadik helyén zárták a bajnokságot.
Csapatunk túl van a bemutatkozáson, fájdalmas tapasztalatokkal gazdagodtunk az első fordulóban, hiszen hazai pályán egy szinte már “megnyert” meccsen maradtunk alul a Pilisvörösvár ellen. Bízunk benne, hogy a vereségből sokat tanult a csapat, és a jövőben higgadtabban játszunk hasonló helyzetben. Az egriek győzelemmel kezdték a pontvadászatot, Orosházáról vitték mindkét bajnoki pontot (Oxxo Energy Orosházi NKC – Eszterházy KFSC 23-26).
A vasárnapi meccsen vérmes reményeink nincsenek, de természetesen nem feltartott kézzel utazunk Egerbe. Nem adjuk fel a pontszerzés esélyét, de alapcélként a tisztes helytállás lebeghet a lányok előtt. A csapat összeállítását sérülés nem befolyásolja, minden játékos Gaál Adrienn vezetőedző rendelkezésére áll a vasárnapi mérkőzésen.
NBI/B Kelet – csoport női kézilabda bajnokság, 2. forduló
2016.09.18., 17.00, Eszterházy Főiskola Sportcsarnoka (Eger, Leányka út 6.)
Eszterházy KFSC – Hódmezővásárhelyi LKC
Játékvezetők: Rontó Ádám, Szanyi Péter
Versenybírók: Sajóvölgyi Oszkár, Koncz István
HAJRÁ LÁNYOK, HAJRÁ HLKC!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.