Új, nyári igazolásainkat bemutató sorozatunkban ezúttal Szűcs Dalmával ismerkedhetünk meg, aki Orosházáról érkezett csapatunkba.
A fiatal, mindössze 18 éves játékos Orosházán nevelkedett, és szinte az összes korosztályos csapatban pályára lépett. 2014 ősz óta tagja volt az ONKC NBI/B felnőtt keretének, emellett az NBII-ben is szerepelt. Dalma a bal szélen és belső posztokon is bevethető játékos, aki az elmúlt években szép számmal termelte a gólokat. Bízunk benne, hogy fiatalos lendületével és átlag feletti magasságával üde színfoltja és erőssége lesz csapatunknak.
Szűcs Dalma“Nagyon örültem, amikor megkeresett a vásárhelyi vezetőség, mert úgy gondolták szükségük van a játékomra. A legtöbb játékost már ismertem korábbról, ugyanis az elmúlt években már többször is játszottunk egymás ellen bajnoki meccseken. Nem sokat gondolkodtam az átigazoláson, mert szimpatikus csapatot és környezetet találtam. Az 2016/17-es szezont feljutó csapatként kezdjük reális célokkal és elvárásokkal, de azért szeretnénk meglepetéseket okozni. Remélem nem okozok majd csalódást sem én, sem pedig  az új csapatom.”
Sok sikert és minél több gólt kívánunk Dalmának a HLKC mezében!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.