Új játékosainkat bemutató sorozatunkban ezúttal Nagy Emesével ismerkedhetünk meg, aki a Szeged KKSE csapatától érkezett.
Az Erdélyben, Székelyudvarhelyen született játékos 2011-ben igazolt Magyarországra. Az NBI-ben szereplő Békéscsaba ENKSE színeiben pályára lépett az élvonalbeli ifjúsági és junior bajnokság mérkőzésein, majd 2012 őszén a felnőttek között is debütálhatott. Ezt követően Orosházán majd Szegeden játszott az NBI/B-ben, innen igazoltuk le idén júniusban csapatunkba. Emese irányítóként és átlövő posztokon is bevethető, igazi univerzális játékos.
Nagy Emese“Boldogsággal tölt el, hogy egy feltörekvő csapat tagja lehetek. Az  eddig látottak és tapasztaltak alapján dolgos és lehetőségekben gazdag csapatot fogunk alkotni. Természetesen mindannyian próbáljuk a maximumot hozni, és ahogy mondani szokták a sok munkának egyszer beérik a gyümölcse. Bízom benne, hogy a csapatunk helyt fog állni az NBI/B -ben, és ezzel együtt egy jó közösség fog kialakulni.”
Nagy örömmel köszöntjük Emesét a HLKC-ban, sikeres szereplést kívánunk Számára csapatunkban!
 

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.