Új játékosainkat bemutató sorozatunkat a kapusposzton bevethető Répás Georginával zárjuk.
“Gina” Gyulán kezdett kézilabdázni, innen került az akkor még NBI-es hódmezővásárhelyi csapatba. Itt pályára lépett az élvonalbeli serdülő és ifjúsági csapatokban, majd ezt követően a második vonalban, NBI/B-ben védett Gyulán és Szegeden éveken keresztül. Egy év kihagyás után, csapatunk hívására “reaktiválta” magát, reményeink szerint Kothencz Viviennel nagyszerű kapus-párost alkotnak majd.
Répás“Ismerős környezetbe kerültem, hiszen serdülő és ifi koromban már voltám vásárhelyi játékos. Egy év kihagyás után nagyon örültem a HLKC megkeresésének, hiszen egy fiatal, feltörekvő és ambiciózus csapat tagja lehetek. Korábban is figyelemmel követtem a csapat NBII-es szereplését, teljesen megérdemelten nyerték meg az NBII-es bajnokságot és jutottak feljebb egy osztállyal. Azt gondolom, hogy megfelelő felkészüléssel, és a frissen érkezett játékosokkal elérhetjük a céljainkat az idei NBI/B bajnokságban is. Fontosnak tartom, hogy hátulról, a kapuból megfelelő stabilitást tudjunk adni a csapatnak. Remélem, jó teljesítménnyel tudom segíteni a csapatot.”
Üdvözöljük “Ginát” a HLKC csapatába, és azt kívánjuk, hogy sokszor “húzza le a rolót”…!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.