Az NBI/B-be frissen feljutó csapatunk  játékoskerete öt új játékossal bővült a nyári igazolások során, közülük először a  vásárhelyi születésű Török Gabriellát mutatjuk be.
A bal szélen és belső posztokon is bevethető játékos 2010 nyaráig az akkor élvonalbeli Hódmezővásárhelyi NKC-ben nevelkedett. Vásárhelyről egyéves budapesti kitérő (Szent István SE) után a szintén NBI-es Békéscsabai ENKSE csapatába igazolt, ahol végigjárta az utánpótlás-csapatok ranglétráját. Gabi 2013 őszén az NBI felnőtt bajnokságban is bemutatkozott a viharsarki csapatban, és az elmúlt két évben is tagja volt a Békéscsabai ENKSE élvonalbeli felnőtt keretének. Az elmúlt évben az NBI-es szereplés mellett kettős játékengedéllyel a KSZSE csapatában is szerepelt, itt 72 gólt szerzett az NBI/B keleti csoport bajnokságban.
Török Gabriella“Izgalommal teli érzésekkel tértem vissza a HLKC csapatába, fogalmazhatnék úgy is, hogy a ‘hazai pályára’. Ugyanis én itt nevelkedtem, itt kaptam meg az alapokat, mikor még első osztályú csapat volt Vásárhelyen. Távollétem alatt sok tapasztalatot gyűjtöttem, fejlődtem és nagyobb rutinnal rendelkezem. Feljutó csapat vagyunk, de úgy gondolom a szakmai stáb és a klubvezetés mindent megtesz annak érdekében, hogy elérjük a kitűzött célt. Új csapattársaim közül többen még nem játszottak NB1/B –s szinten, de bízom benne, hogy fel tudják venni a ritmust, és egységes csapatként bele tudunk olvadni a középmezőnybe. Rengeteg munka vár még ránk, de a gárdát én a 8.-9. helyre várom a bajnokság végére. Türelmesnek, kitartónak kell majd lennünk, és ha a pályán bele adunk mindent, akkor még a szerencse is mellénk állhat!!”
Gabinak sok sikert, és eredményes szereplést kívánunk a HLKC színeiben is!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.