HLKC - KSI SE
Az utolsó mérkőzésre készülünk az NBII Dél-Kelet csoport női felnőtt és junior kézilabda bajnokság 2013/2014. év őszi szezonjában, ellenfelünk a budapesti KSI SE csapata lesz szombaton a Hódtói Sportcsarnokban.
Felnőtt csapatunk a bajnokság kezdetekor megfogalmazott célokat felülmúlva jelenleg az Orosházi NKC és a Szarvasi NKK mögött egy ponttal lemaradva a tabella harmadik helyén áll. Az utolsó fordulóban hazai pályán mindenképp be kell gyűjteni a két pontot a fiatal játékosokból álló budapesti csapat ellen, hogy tapadni tudjunk az előttünk levőkre, sőt ellenlábasaink esetleges botlásával akár előbbre is léphetünk. Sérültjeink állapota az elmúlt héten nem változott, így a szezonzáró mérkőzésen is erősen tartalékos összeállításban lép pályára Gaál Adrienn csapata. A KSI jelenleg az utolsó helyen áll a bajnoki tabellán, azonban figyelemreméltó, hogy Kisteleken pontot tudtak szerezni, így semmiképpen nem szabad könnyen vennünk a mérkőzést. Teljes koncentrációval kell az első perctől az utolsóig játszani, hiszen a győzelem megszerzése mellett a reményeink szerint szép számban kilátogató közönségünktől is jó játékkal szeretnénk elköszönni a téli szünet idejére!
Gaál Adrienn, játékos-edző: “Szeretnénk szépen és tisztességesen búcsúzni az őszi szezontól. Bízunk benne, hogy sok néző kilátogat a szezonzáró mérkőzésünkre, hiszen Nekik is köszönhetjük eddigi jó teljesítményünket!”
Török BiankaTörök Bianka, játékos: “A szezon utolsó mérkőzésére is teljes gőzzel készülünk. Nem lebecsülve az ellenfelet, de mindenképp meg kell szereznünk a két pontot, hogy minél előrébb végezzünk a tabellán. Rengeteg hazai szurkolóra  számítunk, mindenkit szeretettel várunk a mérkőzésre, hiszen nagy segítség számunkra a buzdításuk!!!”
2013. december 7. – Hódtói Sportcsarnok
NBII Dél-Kelet csoport női kézilabda bajnokság
Játékvezetők: Sándor György, Szabó Balázs
Versenybíró: Horváth Jenő
15.00 Hódmezővásárhelyi LKC – KSI SE junior mérkőzés
17.00 Hódmezővásárhelyi LKC – KSI SE felnőtt mérkőzés
HAJRÁ HLKC!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.