NBII felnőtt csapatAz NBII Dél-Kelet csoport női kézilabda bajnokság 10. fordulójában rangadóra készülünk, hiszen a tabella harmadik helyén álló Szarvasi NKK otthonában lépünk pályára szombaton. Két fordulóval az őszi szezon befejezése előtt csapatunk a második helyen áll az Orosháza mögött, de bízunk benne, hogy a lányok nem érik be ennyivel.
A csapatból sérülés miatt továbbra is hiányzik  Blaskovics Gertrúd, Hegyi Diána és Manga Fruzsina.
A múlt heti, Kistelek elleni mérkőzésen a sérülések miatt több szerepet kapó fiatal játékosok (Sajtos, Becsei, Bálint) nagyszerűen pótolták hiányzókat, minden bizonnyal rutinosabb játékosaink mellett most is nagyobb szerepet fognak kapni.
Gaál Adrienn, játékos-edző: “Egy fizikálisan erős és rutinos szarvasi csapat ellen lépünk pályára, akik eddig nagyszerűen szerepelnek a bajnokságban. Próbáltuk feltérképezni az erősségeiket és gyenge pontjaikat egyaránt, mindent megteszünk a pontszerzésért.”
Németh ZsófiaNémeth Zsófia, játékos: “Nagyon nehéz meccsre számítok. Nagyon jók az átlövőik és gyors játékot játszanak. Szokatlan időpontban lesz a meccs, sajnos sok sérültünk van, kevesen is vagyunk, így ismét nagy szerep fog hárulni a fiataljainkra. Mindezek ellenére a 4 pontért megyünk Szarvasra, bízunk a juniorjaink győzelmében is. Az elmúlt időszakban csapattá kovácsolódtunk, úgyhogy szeretnénk megmutatni, hogy tudunk a sérültjeinkért is küzdeni. A szarvasiak is veretlenek mint mi, úgyhogy szoros, kiélezett meccset várok, amiben a végén mi örülhetünk majd! Ők az esélyesek, de szeretnénk meglepetést szerezni!”
A felnőtt bajnoki mérkőzés után a két junior csapat lép pályára.
A tabellán elfoglalt helyezések és eredmények alapján mi számítunk az esélyesnek, esetleges pontszerzésünkkel stabilizálhatjuk helyünket a dobogó-közelben.
2013. november 30. – Szarvas
NBII Dél-Kelet csoport női kézilabda bajnokság
Játékvezetők: Fogl Ferenc, Tomkovics Ákos
Versenybíró: Demartsik Ferenc
14.00 Szarvasi NKK – Hódmezővásárhelyi LKC felnőtt mérkőzés
16.00 Szarvasi NKK – Hódmezővásárhelyi LKC junior mérkőzés
HAJRÁ HLKC!!!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.